Plan van aanpak

Al tijdens het eerste contact zult u ervaren dat Advies op wielen u meteen van vele adviezen voorziet.

We nemen voorafgaand van een banden oppompservice een aantal zaken met u door. Bijvoorbeeld het aantal voertuigen, de kentekens en waar ze zijn gestationeerd. Tevens bespreken we met u hoe we de bandenspanning gaan corrigeren. Nemen we de fabrieksadviezen als uitgangspunt of gaan we een dynamische belasting van ieder voertuig als uitgangspunt nemen?

Vervolgens gaan wij langs op de locatie waar uw voertuigen stilstaan. Onderin de parkeergarage bij u op kantoor, op de parkeerplaats naast de werkplaats of zelfs op het rangeerterrein bij één van uw opdrachtgevers? Geen brug is ons te ver.

Als u gebruik maakt van de oppompservice van Advies op wielen heeft u alle vrijheid in de keuze van frequentie en de uit te voeren taken. U bepaalt en wij voeren uit.

Na de eerste oppompservice aan uw voertuigen heeft u de keuze om vervolg afspraken in te plannen .

Werkelijk alle voertuigen een eerste maal voorzien van de oppompservice?

Niet al uw voertuigen staan tegelijkertijd stil. Onderin uw parkeergarage staan op verschillende dagen verschillende afdelingen met de voertuigen stil. In de transportsector staat vaak op één dag in het weekeinde alles stil, maar er zitten niet genoeg dagen in één weekeinde om alles op zaterdag of zondag uit te voeren. Advies op wielen pakt uw vloot aan door op verschillend dagdelen te gaan werken. Misschien kunnen we in één ochtend 50% van uw voertuigen onderhanden nemen en komen we de volgende middag/ avond terug voor de tweede helft.

In overleg is veel mogelijk!

Voor een kostenoverzicht van dit product zie de pagina: De kosten