Milieu

Het milieuaspect van goed en preventief onderhoud staat steeds vaker centraal in de beleidsvoering van bedrijven en overheden. En terecht, we zijn met miljarden mensen bezig alle fossiele brandstoffen te verbruiken. Helaas zijn er nog geen betaalbare alternatieven voor handen.

De druk van buitenaf om zuiniger te rijden bestaat al langer en kan iedereen geld besparen. Het kan zorgen voor onderlinge competities in uw bedrijf. Welke bestuurder blijft het langst schadevrij rijden en wie rijdt er het zuinigst?.

Milieubewustzijn is ook in een onderzoek van Advies op wielen naar voren gekomen, zie Enquête.

Daaruit blijkt dat milieubewuste maatregelen euro’s moeten opleveren. Voor uw eigen bedrijf staan veiligheid en besparingen op een gedeelde eerste plek.

Als bedrijven andere bedrijven beoordelen blijkt milieubewustzijn hoog in het vaandel te staan. U wilt dat uw aankomende(service-)partner zich groen profileert, zo sterk zelfs dat veiligheid en zuinigheid voor u niet als argument meetelt.

Als u het maximale investeert in milieusparende en kostenbesparend onderhoud, dan moet u dat naar buiten toe profileren. U mag trots vermelden dat u komend jaar X ton Co2 minder gaat uitstoten. Dat het maximale rendement uit de bedrijfsmiddelen wordt gehaald.

Advies op wielen kan u helpen hou u zich groener kunt profileren.